Roliga historier

Ibland vet jag inte var jag ska göra av mig själv. Det är så roligt att lyssna på dumma människor, det ger en lycka i mina dagar på konsum. Därav ska jag nu dela med mig av dessa erövringar, som man hör i kassan på konsum:
(Eftersom jag är ett stort fan av tjuvlyssnat kommer jag antagligen lyckas skriva detta på ett vis som kan liknas vid deras upplägg).

Long time No see..
En man~ 50 står och betalar i kassan. En kvinna som har betalat innan mannen står och packar i sina varor och utbrister mot mannen när han börjar packa sina varor:
Kvinna~50: Men HEJ! Hur är det?! Det var inte igår!
Man~50 (lite föbryllat): Hej, jotack det är bra...
Kvinna~50: Ja men har ni flyttat hit nu eller? trivs ni bra?
Man~50(fortfarande lite förbryllat): Jo vi har ju bott här i några år nu..?
Kvinnan: NÅGRA ÅR?! Men kära nån, det har jag missat..
Mannen har nu packat färdigt sina varor och är påväg ut.
Kvinnan: Ja men ha det så bra då så får vi höras, hälsa Brita!
Mannen(stannar till): Brita?
Kvinnan (lite osäkert): ja..? din fru?
Mannen(ler lite å säger): Min fru heter Lena men jag kan hälsa ändå om du vill?
Kvinnan: Ja, nä, jo...
Pinsam tystnad följer varpå mannen fortsätter ut utan ett ord.

Hört på konsum 2:
Ja det är inte lätt att hålla reda på gubbstruttarna..
Tant 1~60 står och betalar i kassan samtidigt som hon småpratar lite med vad som verkar vara en bekant som står efter henne i kön.
Tant 2~60: ...Ja men du! Hur gick det med din man? Hörde att han fått en spricka i ryggraden efter dendär olyckan?
Tant 1: Ja jo precis, så han blir väl sängliggandes nu ett tag då..
Tant 2: Men ush, inte så roligt att vara det nu när det är jul och allt..
Tant 1: äsh, nu vet jag ju iaf var jag har honom.

Hört på konsum 3:
Chockande fakta kan få den bäste att tappa förståndet.
Ett par, runt ~18 står handlar godis och annat gott. När de kommer till kassan tycker sig killen i paret inse att det blev en hel del gotta varpå han tittar på mig och utbrister:
Killen: Alltså! Vi ska inte ha allt själv!
Jag: Nej Nej, Jag förstår precis, jag brukar också ljuga om sådana saker.
Killen ger mig sitt betalkort och jag artigt säger att det blev 111:- för kalaset.
Killen (igen): alltså verkligen, vi ska inte ha allt själv!
Jag: Nej Nej, det spelar ingen roll.
Killen står sen och stirrar på kortterminalen och försöker förbrillt komma ihåg sin kod. Efter ett tag tittar han upp på mig och utbrister: Nej, nu är jag senil. Jag har ingen aning om vad jag har för kod. Jag måste ringa mamma.
Tjejen (till killen och småskrattar): skojar du eller?! Du använder ju alltid detdär kortet?! O hur ska din mamma...
Det hela slutar med att han får skriva på istället för att använda sin kod eftersom mamman inte heller har någon aning om vad han har för kod.

Fler uppdatgeringar lär följa!


Alfons Åberg

Japp, nu är jag ute på Alfons Åberg- strövartåg igen. "Jag ska bara..." så jag ska få slippa plugga. Orkar inte riktigt engagera mig, men ibland är jag riktigt duktig och gör som man ska. Men inte nu alltså.

Ja i Lördags bar det alltså av till vemdalen, med lite bowling som jag sög totalt på (som väntat) medans Maren snubblade fram på måfå och satte den ena striken efter den andra (återigen, som väntat). Jag förströdde tiden med att dricka rikligt med Newcastle, vilket jag såg på mitt konto för en liten stund sen då jag strövade omkring i mitt strövartåg. 1(!) krona kvar. Oops. Hehe.
Men så måste jag få berätta något alldels ypperligt roligt som hände där på Husky. Fanny Lingvall dök upp! Jisses! Jag kände mig som en riktig idiot som jag stirrade på henne för att fatta om det verkligen var hon. Men jo jisses, hon var där med sina polers och sin pojkvän, hyrde tydligen stuga i Storhogna. Skitroligt! Så det blev lite catch-up- times mellan bowlingkloten, roligt roligt. Wiierd att träffa nån sådär långt efter studenten och sen bara babbla på som vanligt, hehe. Så grymt roligt var det iaf, och så var jag ju lite rund under foten och då har ju känslor en tendens att överdriva.
Sen träffade jag lite annat nytt och gammalt folk resten av kvällen då vi drog vidare till skalet, där vi svängde våra lurviga ett tag. Helt okej, men kanske inte värt så mycket pengar i inträde.
Den viktigaste lärdomen jag drog av kvällen var iaf att vänner det är sånna som frågar "Men HEJ! Hur är det med DIG!" och inte "Heeeeeeeeeeeeeeeeeej, vad gör du nuförtiden? (vilket menas "statuskoll": Har jag lyckats bättre än dig hittills?) och sen babblar på om sina erövringar. Otroligt ointressant och jag undrar vad sådana människor vill mig. Jag bryr mig inte mer än om ett gott skratt. Och det fick jag ju också, efteråt. Hehe.
Pricken över i:et vad galningen som erbjöd oss skjuts hem mitt i natten och vackert kom och hämtade oss på skalet när vi ringde och hörde om han stod kvar vid sitt ord. Och sen ville han inte ha betalt heller, bara ett löfte om att vi skulle komma upp och festa igen. Hehe, ja löften, de kan man ju dela ut till folk man inte känner...
Och varje klunk jag tog av min öl skänkte jag en tanke till dig Milla!;) Trevlig kväll!
Men jag sitter fortfarande i knipa, jag har gjort dig illa men vill inte erkänna det. Och jag är så förbannad för att jag/vi skulle förstöra vänskapen.

Jag hoppas vår nya tv kommer snart så jag får mer "jag ska bara" att göra. Men det blir ett jäkla städande och diskande, det dövar ångesten för att man inte pluggar. Och fint blir det:D

Jag vill åka till Danmark första mars, det är öppet hus där då. Men det kostade multum, såg jag i ännu en av mina "jag ska bara"-strövartåg. Fan billigare att flyga än att åka tåg, smart att ha det så när klimatet håller på att trilla av pinn.

"Kom hem, Kom hem go vänner ty ni missar så mycket
Även i Sveg händer det om vi än inte så tycker!"
Jag är faktiskt lite rädd för när go vänner kommer hem. Ni kanske kommer tro att allt var som när ni åkte, men tänkt själv vad som skett tidigare under ett år för er själva, liksom att ni är förändrad nu när ni är borta. Det kommer att gå bra, bara vi alla är beredda på att saker inte är som förut. Jag menar inte att jag eller någon annan har bytt personlighet eller så (även om jag funderar om det har hänt med vissa ibland) men ett helt års uppdateringar. Det blir lite att ta igen. Jag menar inte att det är värsta grejen så flippa inte ur nu, jag tänkte bara på saker som skett som man kanske inte varit med och sett. Allt kanske inte blir precis som förut, men det behöver inte bli sämre för det:) Ja, lite skrajsen, men det kommer att gå bra.

Grumpf

Nu är jag på såntdär konstigt humör. Det gillar jag inte.

I tisdags bar det av till stan för lite praktik. Eller ja, praktik var mitt huvudsakliga syfte, sen vart det lite shopping och umgetandes på det, o det är ju aldrig fel:)
Praktiken var iaf asrolig. Jag var hos en jättetrevlig kiropraktor som heter Göran, och tittade på när han jobbade. Det var jättecoolt att se hur han kunde förändra människor i bara ett litet knyck, folk som typ fick bäras in på bår petade han lite på ochs å dansade de därifrån.. Mja okej, det kanske var lite att ta i, men ungefär så! Nu är jag ännu mer pepp på dethär! Nu ska jag banneme in i Danmark!

O det var jätteroligt att träffa lite polers, det går så länge mellan varven så man tror ju fan att man är isolerad. Prata pludder är fantastiskt.

Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva något här, växlar mellan att vara skitförbannad o okoncentrerad vidare till asflabbande och sen blir jag förbannad igen. Inte konstigt att man blir trött om man ska växla mellan tusen olika humör hela tiden. Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Tack för mig.

Söndag

Ja jag hade söndag igår jag, så det blev en extra lång helg. Gött.

Nu är jag lika trött i huvudet igen. Har försökt mig på lite mer matte, men det var bara jobbigt å jag blir så frustrerad och trött i huvudet.. Jag som har så fina planer för vilka kapitel och tal jag ska göra vissa dagar, men det går allt i stöpet för att jag kör fast hela tiden. O läraren verkar inte förstå vad jag inte förstår, eftersom jag aldrig lär mig o bara fastnar igen. Ush. Om jag ändå inte hade fuskat mig igenom de förra matematikkurserna så jävligt så kanske jag hade lyckats lite bättre... Men jag fuskade inte jämt, för övrigt så var det inte jag som gav mig MVG. Det är fortfarande ett mysterium hur det kan stå på mina slutbetyg. För även om jag fuskade så fuskade jag inte SÅ bra.

Nog med detta. I fredags var jag iaf i björnrike hos Näni o drack öl å åt god mat, mycket trevligt. Vi spelade guitarhero också, det var riktigt roligt! Jag blir så lätt besatt av spel... Bara en låt till.. o bara en till...
Iaf så har jag konstaterat att jag gått å blivit gammal o trött. Herrejisses, för ett halvår sedan kunde man festa tre dagar och nätter i rad, men nu stupar jag efter en halv! Jag var en riktigt partypooper i fredags, klockan elva var jag astrött och ville bara gå och sova medans de andra ville åka på skalet.. Men jag stupade i soffan och lämnade inte så mycket val till de andra utan de var tvugna att stanna kvar med mig.. Hehe, sorry. Men så går det när man matar mig på det där viset!
Det var roligt att träffa nytt folk iaf, prata lite o lära känna nya individer.

Idag har jag städat i dethär rövarnästet. Det blev jättebra, och den trasiga tv:n åkte ut. Eller ut och ut, den åkte ner i förrådet där Martin avslutade alltihopa med att tappa den i golvet, så nu är den defenitivt död. Nu står den där och hoppas på att bli stulen, min lilla Philip.

På tisdag bär det av till östersund med Bängan och Therese. Det ska bli gött, samla saker, slösa pengar och göra praktik hos en kiropraktor. Börjar dra ihop sig för ansökning, håll alla tummar för mig. För jag känner mer och mer, det är dethär jag vill göra.

Nu hoppas jag att jag ska få mat. Mart har varit å köpt lök så vi ska göra köttfärssås. Namnam:D
 So long!

(Ps. Jupps Emilia, Det är bara att ta för sig!;)

RSS 2.0