Kul kan man ha


Tokig

Japp, jag måste ha tappat förståndet.

Notera att det inte hänger en stor tott där bak på huvet!

Jag ska erkänna att jag inte är helt ångestfri, men jag tror mest att det är separationsångest, så det går nog över. Det och att jag får en chock varje gång jag ser mig i spegeln (vilket sker ungefär 740 gånger/dag). Någon som inte lider av separationsångest är min nacke, den känner sig mycket glad och lättad och lättat har också min huvudvärk på sista tiden!

Hoppsan Kerstin!

Ps. Och någon som påpekar att det var en dum idé och att jag ser ut som skit, kommer få besök av en mycket skillad ninja natten efter!

Senilgeten

Någonting måste vara på gång. För någonting är inte som det brukar vara.

Åtskilliga gånger de senaste två veckorna har jag blivit nekad och nekad och trippelnekad fyrtiosju gånger när jag försöker logga in på olika login-ställen på internet. Detta anser jag mycket besynnerligt.

Jag har flera konspirationsteorier. Ett alternativ är att jag (eftersom jag inte har mängder att göra på dagarna men tydligen inte kan sova längre än åtta timmar nuförtiden) använt upp mina log-in möjligheter. Ett annat alternativ är att folk har börjat hijacka mina konton på olika platser och ändrat lösenorden. Ett tredje alternativ är att jag dött och därför är bortraderad från internet, men vet inte om det än. Eller så har jag helt enkelt blivit senil. Eller kan det bero på att många av mina lösenord minns automatisk av min webbläsare och det därför inte längre sitter i fingrarna på mig? Eller har jag månne tappat ett finger utan att veta om det, så jag egentligen missar några tangenter?

Teorierna är många.

RSS 2.0