Julklappstips

Till alla er som funderar på vad man ska ge någon som redan har allt:

Ge något till någon som inte har allt!

Actionaid är ett företag som ger en chansen att bekämpa fattigdom och stärka kvinnors rättigheter genom att ge bort en ovanlig och omtänksam present.

Kolla här: http://www.presentermotfattigdom.se/

Jag skulle definitivt vilja att någon fick en get eller ett skolår istället för att jag ska få ännu en dammsamlande porslinsvas.

Gör det du också!

Födelsedag

Tjipp tjopp så har W fyllt 6 månader.

W har dessutom arbetat upp en rejäl aptit. Nuförtiden är jag glad om jag får sova en hel timme utan att bli väckt av hungrig bebis. Om vi fortsätter i denhär takten kommer jag ha tvåkilospåsar under ögonen och vara smal som ett streck till jul. Sådär streck-ig så att jag endast framstår i en dimension. Försvinner, om jag vänder mig i profil, så att säga.
 
Jag själv klämmer snart in på min 50:onde 6 månads dag. Det ni. Men det är ett privilegie att bli gammal, få förunnat, som någon sa.

Potatismos

Hmm, jag är skrattretande dålig på att blogga regelbundet. Jag är nog mer som en periodare, skulle man kunna säga.

Men idag skymtades lite tur på blogghimlen och jag har fått en kvart över till fri disponering. Vilken grej!

W har fått börja äta lite herdelig husmanskost. Vi har försökt med lite välling (har hört om mirakulösa sovnätter på detta) men han verkar inte riktigt fatta grejen. Hittills är det potatis som ligger högst på listan. Detta goffar han i sig i sådana mängder att jag funderar på att ändra hans namn till Håkan. 

Fast generellt så blir W alldeles galen så snart man plockar fram den illgröna bebisskeden. "Vem vet vad denna kan bringa med sig?" kan man tro att han tänker. Vi har riktigt idylliska små middagar där jag och J sitter och försöker ta skydd för flygande fruktpuréer, allehanda mos och gröt som sprutar från den lilla bordsgrannen.RSS 2.0