När Sverige tog över Världen

Idag har jag haft världens sämsta dag på jobbet. Jag orkar inte ens prata om det.

Men den sista timmen blev det bättre då jag fick jobba med Johan, vi brukar alltid ha lite små diskussioner och filosofier samtidigt som vi jobbar o idag var ämnet Sverige.

Sverige är Nordens U-land. Norge är rikt. Vi kanske ska lämna över oss gratis till Norge för att ta del av den stora oljeförmögenheten? Mjäh, de lär de ju inte gå med på, även om vi har en del skog att erbjuda. Men om de bara tar Norrland då? De söderöver vill vi ju ändå inte ha något att göra med... De vill väl ändå bara hem till Danmark? Mjäh, Norge är nog inte så lättövertalat. Då tar vi det med våld! Ja! Bra idé. Fast Sveriges försvarsmakt är ju färre än Norrmän i Sydafrika så det lär ju inte bli så lätt. Och om vi börjar hux flux utbilda 2 miljoner soldater, så lär ju Norge bli lite misstänksamma.

Sen har vi ju det problemet att Norge är med i NATO. Så kliver vi på dem får vi ju banneme både USA och Frankrike på oss också. Och Danmark också, antagligen. Och de är ju tjeniz med USA, för de två tappra U-båtar de sände till Irak (varför i hela friden U-båtar? Det är ju bara sand där!- billigt , bra och praktiskt sätt att köpa sig allians..) så då har vi USA på oss på två fronter. Och Skåne vill ju som sagt hem till Danmark så de lär ju vara med dem. Aj då.

Men om vi får med oss Ryssland då då? De vill säkert ha lite olja också. Får vi Ryssland får vi Östeuropa, och Finland. Att vi får Finland på vår sida grundar vi på att de ligger i mitt emellan Ryssland och Sverige, så om de bara nickar och ler så behöver de ju faktiskt inte anstränga sig särskilt mycket utan kan glatt fortsätta med sin hårdrock.
Och Tyskland, Tyskland har alltid gillar Sverige. Så Tyskland är med oss. Har vi Tyskland har vi Österrike, och Schweiz är ju landet neutral så de går ju också med i planen. Så har vi Tyskland så får vi Nederländerna, men de är ju bara höga så vi vet ju egentligen inte vad vi ska med till. Spanien då? Spanien går att övertala. Belgien då? Ja absolut, vi utklassar dem ju totalt i yta vid dethär laget så de är med oss. O Belgien är ju med i NATO, HAHA! VI VANN!

Färdiggrunnat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0