It hurts us, precious

Igår bjöds det på födelsedagskalas i Cowboystil. När jag kom dit insåg jag att jag missat en fantastisk möjlighet till att skaffa mig en cowboy-outfit och svänga mig med. Jag blev faktiskt lite besviken på min egen insats.

Hur som helst, eftersom jag grundat med en dag i tvspelandets tecken, en rejäl middag och flera glas vatten hoppades jag på att jag skulle slippa bli full (något som jag eftersträvar ofta nuförtiden). Jag tycker jag lyckades väldigt bra. Jag tycker dessutom att jag lyckades uppföra mig väldigt bra på socialiseringsfronten (jag tror nämligen jag utvecklat någon slag social imkompetens, vilket troligtvis är ännu ett av mina hjärnspöken) och lyckades hålla mig i gång ända till halv två(!). Klappar mig själv axeln.

Misstankarna om att kvällen kanske inte var så lyckad kom imorse (alltså kl. 11.30). Då vaknade jag med ont i nacken (mest på vänster sida), ont i ryggen (återigen, på vänstersidan), ont i min vänstra höft och ont bakom mitt vänstra öra. Det känns ungefär som om jag blivit klyvd i två och fått min vänstra sida kört genom en mangel innan den blev återförenad med min högra.

Mysteriet ligger i: hur har dessa skador uppstått? Jag har två teorier:
1. Pga ostbågeform som intas i soffan när tvspel skall utföras. Förklarar dock inte varför bara min vänstra sida är åsamkad, dessutom borde jag ha en rätt bra utformad ostbågeform som inte borde vålla skador vid dethär laget.
2. Jag kanske egentligen blev jättefull igår och allt jag beskrivit är egentligen det jag drömde när jag äntligen kom hem efter en vansinnesfärd på cowboyrodeon, alternativt föll som en fura ner i stengolvet under linedancingproceduren. Skador som uppstått på dessa sätt skulle definitivt kunna hålla sig endast till min ena sida.

Så nu undrar jag: borde jag stanna hemma från skolan imorgon för att undgå rop och slag med käpp från mina medkamrater, ifall det också är något annat jag gjort under min mystiska fylla?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0